Commentaren: 43
 • #43

  Carine (donderdag, 14 september 2023 18:11)

  Heidi heeft mij geweldig geholpen met mijn achilles pees probleem. Na twee sessies was ik volledig van de pijn verlost. Van harte dank!

 • #42

  diana (donderdag, 22 juni 2023 07:59)

  twee sessies en ik kan als pottenbakker weer plaatsnemen achter mijn draaischijf na een erg pijnlijke ontstoken pees in de schouder… ik ben erg onder de indruk maar vooral ook heel erg dankbaar!

 • #41

  Steve (maandag, 19 juni 2023 21:10)

  De behandeling en het advies van Heidi hebben me erg goed geholpen. Ik ben tot rust gekomen en de pijn is weg of veel draaglijker. Deze wijze van behandeling gaat naar de basis en is anders dan de normale doktersbehandeling die we gewoon zijn, welke een symptoombestrijding is.

 • #40

  Marc Mertens (woensdag, 12 april 2023 17:24)

  Na 7 jaren acupunctuurbehandelingen te hebben gehad in Dendermonde, ben ik sinds 2 jaren terecht gekomen bij Heidi. Sinds ik door haar behandeld word, heb ik geen last meer van mijn hernia; in tegenstelling tot vroeger.
  Heidi geeft me ook tips wat betreft voeding. Zij legt ook de link tussen mijn emoties en de werking van mijn lichaam uit.
  Zij werkt zeer gedetailleerd. Ik ga nog op regelmatige basis naar haar toe om in balans te blijven.

 • #39

  Karine C (zondag, 19 februari 2023 09:43)

  Afspraak gemaakt bij Heidi voor het vastzitten van mijn vinger aan mijn rechterhand. Reguliere arts had operatie voorgesteld maar dat zag ik niet zo direct zitten. Na verschillende behandelingen is dit probleem zo goed als opgelost (soms nog een tijdelijke stramheid ‘s morgens maar dit masseer je er binnen een minuut uit). Ze heeft ook een aantal andere problemen aangepakt en een aantal adviezen gegeven zodat ik weer vlotter en energieker in het leven sta.

 • #38

  rudy Vloemans (zaterdag, 18 februari 2023 08:35)

  Na enige twijfel ben ik dan toch overstag gegaan, had al jaren last van rug, nek en hoofdpijn schouders en darmen die moeilijk functioneerden (altijd zware arbeid gedaan) daar nog een reeks ongevallen, stress een burn out en hartinfarct bij heeft me doen beslissen van ik moet het anders aanpakken. via een collega bij heidi terecht gekomen en hier ben ik blij om. Ik weet dat het herstellings process van lange duur zal zijn en dat het traag hersteld maar Ik voel me beter ben soepeler, ga terug boogschieten, hoofdpijn is er nog maar een pak minder , wat zij met haar naaldjes verbetert heeft is geweldig had dit nooit gedacht of verwacht.
  Heidi alvast bedankt en doe zo voort je bent een topper.

 • #37

  May (donderdag, 09 februari 2023 22:15)

  Liefste Heidi,

  Als wrak ben ik bij jou binnen gesukkeld: 62 jaar, 0,0 energie, compleet opgebrand met tal van lichamelijke, vervelende klachten en een grauw, bleek gelaat.
  Vol overgave en met een enorme kennis heb jij mijn verwoeste lichaam onder handen genomen met een mooi assortiment naalden en nooit eerder in heel mijn leven meegemaakte massages.
  Na een drietal zittijden kreeg ik terug zoveel energie dat ik zelfs opnieuw kon gaan sporten. Waauw!!
  Ik ben je echt enorm dankbaar voor je inzet, je gave, je toewijding om iemand te helpen en je fantastische resultaten.
  You are really one in a million.�
  Ik wil jou nooit meer kwijt, toppertje!!!

  May

 • #36

  Kimberly (vrijdag, 03 februari 2023 16:00)

  Ondanks dat ik al 25 jaar paardrijd en met paarden omga had ik enkele jaren geleden toch een stevige schrik gepakt die maar niet leek over te gaan.. de angsten namen de controle van mijn lichaam helemaal over. Zelfs naast mijn paarden staan in de wei, paarden die ik al zo lang heb, gaven de ergste angstbeelden in mijn hoofd en stond ik met de tranen in mijn ogen naar ze te kijken.. Het vertrouwen was helemaal verdwenen en ik had geen zekerheid meer over hoe mijn lichaam ging reageren op de minste bewegingen die mijn paarden maakte, zowel onder het zadel als er naast. Ook had ik sinds dit begonnen was pijn in mijn linkerschouder, verschillende dokters gepasseerd, zelfs een half jaar naar de kine. Geen verbetering.

  Mijn mama ging al bij Heidi maar ik was zelf nog wat sceptisch. Ze zei; "Probeer het toch eens ge zult wel zien dat ze u kan helpen!" Omdat mama er zo goed mee geholpen was heb ik dan toch een eerste afspraak geboekt bij Heidi.

  Ik voelde mij al onmiddellijk op mijn gemak. Het was alsof ze mij al helemaal kende door gewoon maar haar vingers op mijn lichaam te leggen. Die pijn in mijn schouder was blijkbaar mijn angst meridiaan die geblokkeerd zat, straf seg.. na de eerste behandeling was dat al een pak beter en stilletjes aan groeide mijn zelfvertrouwen en de pijn in mijn schouder ging weg!!

  Ik heb dankzij Heidi een geweldige zomer achter de rug met mijn jonge paarden, iets wat ik eerst niet zag zitten werd plots toch echt terug een moment waar ik telkens naar uit keek en zo hard van kon genieten. Samen met mijn 2 jonge paarden de eerste stapjes van het grondwerk en zadelmak maken gezet, helemaal alleen, hebben we samen een mooie band opgebouwd. Zo trots op mezelf maar toch wel 100% dankzij Heidi. Ik heb weer rust in mijn hoofd, de angstscenario's zijn nog zelden aanwezig en ik durf weer tegen mezelf zeggen dat ik het allemaal wel kan en dat ik vertrouwen moet hebben in mezelf.

  Deze lente start ik het rijden met mijn jonge paarden voor echt en ik zie het 100% zitten, dankzij Heidi heb ik die mentale kracht weer gevonden!

  Ook helpt ze mij met mijn darm- en hormonale problemen; na de vaccinaties was mijn cyclus helemaal in de war, dit heeft ze ook weer helemaal gered. Ze heeft mij ook al "met spoed" geholpen en ze is ook echt begaan met je. Ik kan het alleen maar 100% aanraden!!

  Danku Heidi om mijn leven weer in de goede richting te draaien!!

  ps; De naaldjes in/tussen de teentjes zijn niet zo leuk haha :) :) maar die moet je er bij nemen natuurlijk! :)

 • #35

  D.K. (woensdag, 01 februari 2023 13:19)

  Super blij dat ik Heidi heb leren kennen.

  Ik had enorme last van menstruatiepijn en migraine en na enkele behandelingen bij Heidi ben ik van de pijn verlost. Heidi weet ook steeds perfect te zeggen waar de pijn vandaan komt, ongelooflijk gedreven en bekwaam in haar vak en n prachtvrouw. Altijd n luisterend oor en goede raad.

  Bedankt lieve Heidi!

 • #34

  Kate (donderdag, 26 januari 2023 17:59)

  Dankjewel Heidi voor al je goede zorgen!
  Al sinds ik jong ben heb ik last van hoofdpijn welke uitstraalt van mijn nek.
  Door Heidi weet ik nu enerzijds van waar deze pijn komt en wat er achter zit en zorgt ze er voor dat ik hoofdpijn vrij door het leven kan gaan. Nog een enkele sessie te gaan! Daarnaast hebben mijn bezoekjes bij Heidi geholpen bij mijn angst voor naalden.
  Tot slot zorgt Heidi ervoor dat je steeds op je gemak bent, zorgt ze voor een fijne babbel en luisterend oor.

 • #33

  Ludo Vochten Osteopaat D.O. (woensdag, 16 november 2022 14:04)

  Ik werk nu ook samen met Heidi. Zij geeft mij ook behandelingen en dat doet ze perfect. Osteopathie en acupunctuur adnex Chinese geneeskunde zijn allebei holistisch en vullen elkaar waar nodig zeer goed aan! Heel fijne samenwerking met fantastische therapeute!
  Dank je Heidi!

 • #32

  Ilinca (donderdag, 29 september 2022 11:34)

  I started therapy with Heidi because I had long-covid, plus many chronic conditions. It was the best thing for my health! She solved the long-covid completely - now I even have more energy than when I was young!
  A lot of my chronic conditions were also solved. My migraines disappeared. My shoulder pain is gone. My bladder works well again. Menstrual and hormonal issues are solved. My anxiety disappeared and I have become calm. Even trauma from my past is now significantly relieved. This summer my relationship broke up and she helped me be strong and get over this difficulty too.
  Heidi is a warm, caring, intelligent person, highly knowledgeable and motivated and to help people heal. I am very happy and grateful that I found her!

 • #31

  Caroline (zondag, 28 augustus 2022 17:49)

  Acupunctuur was mij tot een paar weken geleden totaal onbekend. Geen idee waar ik mij aan mocht verwachten, maar Heidi heeft mij fantastisch geholpen. De lage rugpijn waar ik al een 2-tal jaar last van heb en een 'ontsteking' in mijn bil die al 10 jaar aansleept heeft Heidi in enkele consultaties kunnen oplossen.
  Geen idee waarom ik er nooit eerder aan heb gedacht om acupunctuur te proberen, waarschijnlijk heeft mijn angst voor naalden daar iets mee te maken. Maar ook daar heeft Heidi mij geholpen om mijn angst te overwinnen. Dank je wel voor de goede zorgen Heidi!

 • #30

  Charlotte (maandag, 30 mei 2022 21:02)

  Op het einde van mijn zwangerschap wou mijn gynaecoloog dat ik ingeleid zou worden. Ik heb om een dag uitstel gevraagd omdat ik natuurlijk wou bevallen. Dan ben ik naar Heidi gegaan en zij is erin geslaagd om met elektro-acupunctuur mijn weeën op te wekken. Daarnaast werd ik diep ontspannen van de behandeling, wat ook zijn effect heeft gehad tijdens de arbeid. Zo is mijn droom om natuurlijk te kunnen bevallen, toch uitgekomen. Ik ben haar heel erg dankbaar!

 • #29

  L. (donderdag, 19 mei 2022 14:32)

  Bij een laatste consultatie bij de gynaecoloog tijdens mijn zwangerschap (40 weken), werd er een afspraak gemaakt om de bevalling in te leiden ergens in de 41e week. In de hoop toch nog mijn bevalling op een natuurlijke manier in gang te kunnen zetten, maakte ik een afspraak bij Heidi.
  Ik kon gelukkig meteen terecht bij haar! Na een sessie van 1,5u maakten we nog een afspraak voor de volgende dag. Die was echter niet meer nodig, binnen de 12u na mijn afspraak bij Heidi, braken mijn vliezen, gelukkig!

  Dankjewel Heidi voor je hulp en dat ik zo snel bij je terecht kon!

 • #28

  K. (maandag, 18 april 2022 18:27)

  Die Heidi, ja zij weet van aanpakken! Voor elk kwaaltje heeft ze een reeks naalden klaarstaan. Of het nu gaat om hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, menstruatiepijn of iets helemaal anders, ze weet het telkens weer perfect weg te prikken.

  Voor mij is een behandeling heel rustgevend. Naarmate de sessie vordert, voel ik mijn lichaam tot rust komen. Bovendien is het ook mooi meegenomen dat ik me enorm op mijn gemak voel bij haar, wat een vlotte madam!

  Telkens wanneer ik weer last krijg, maak ik meteen een nieuwe afspraak. Het idee dat er een behandeling door Heidi op het programma staat, werkt al geruststellend omdat er snel beterschap zal komen. Heidi is gewoon de beste in haar vak!

 • #27

  Luc Van Gool (woensdag, 23 maart 2022 16:27)

  Bedankt Heidi voor al je inspanningen om mijn lever terug gezond te krijgen! En voor je bezorgdheid om mijn schouder in orde te krijgen...

  Ik ben blij dat jij en je naalden steeds vrolijk paraat staan om mij op het goede pad van de gezondheid te brengen en te houden!

  Liefs van Luc

 • #26

  Nathalie (maandag, 21 maart 2022 10:15)

  Super tevreden over de behandelingen van Heidi!

  Ben blij dat ik hier terecht ben gekomen via via, veel vooruitgang geboekt.

  Ook een heel aangenaam persoon in omgang .
  Ik kan het enkel maar aanraden!

 • #25

  willems marina (maandag, 21 maart 2022 09:24)

  ben zeer tevreden over de behandelingen van Heidi.
  Ik had zeer veel last van mijn linkse heup, deed pijn bij het stappen en zelf als ik er gewoon op moest steunen tijdens lang stilstaan. Er op liggen s'nachts was ook reeds een probleem.
  Reeds na enkele behandelingen werd ik beterschap gewaar. Nu na ongeveer 10 sessies heb ik precies een nieuwe heup. Ik kan terug op de heup slaten een ook het wandelen en erop steunen doet geen pijn meer. Het voelt als nieuw. Zeer tevreden over de behandeling.

 • #24

  SUZY (maandag, 21 maart 2022 08:20)

  Ik ben blij dat ik bij Heidi terecht gekomen ben, mijn energiepeil stond op een laag pitje ik had allerlei klachten en na enkele behandelingen (soms zeer pittige massages) voelde ik mij al stukken beter. En dat was ook zichtbaar voor de mensen rondom mij. Ik raad Heidi bij iedereen aan ze heeft mij zeer goed geholpen en doet dat nog steeds.
  Dank je Heidi :)

 • #23

  Bob Lenaerts (zondag, 20 maart 2022 22:09)

  Na mijn rug op L1 en L3 te hebben gebroken en rechter onderbeen volledig verbrijzeld, zijn er na 3 jaar nog steeds heel veel pijnen. alles dokters en medicatie gehad en niets hielp. Heidi tegengekomen en met Acu en laserbehandeling stap voor stap op naar volledig herstel. Ik heb heel veel vertrouwen dat ik uiteindelijk volledig pijnloos zal zijn.
  Bedankt Heidi

 • #22

  Els (zondag, 20 maart 2022 21:56)

  De behandeling door Heidi heeft me echt geholpen bij mijn klachten ( laag energie level, concentratiestoornissen, hoofdpijn, drukkend gevoel op de borst, hartkloppingen) na een periode van overwerk. De namassage die ze geeft, werkt meteen verlichtend. Ik ven heel tevreden. �

 • #21

  Anouk (zondag, 20 maart 2022 21:28)

  Heidi heeft mij goed verder geholpen in ons fertiliteitstraject. Na een lange behandeling met hormonen heeft acupunctuur het extra duwtje in de rug gegeven en zijn we nu ouders van een flinke zoon

 • #20

  Robert (vrijdag, 18 maart 2022 16:10)

  Ik kreeg een prima behandeling waardoor ik mij veel beter ben beginnen voelen. Ik had last van een zeer actieve lever.
  Dit zouden wij Westerse mensen als standaard moeten gaan gebruiken om ons lichaam mooi in balans te krijgen. Je voelt je er zoveel beter bij zelfs na 1 behandeling. Na 5 behandelingen voel je je als herboren.
  Lage rugpijn werd na 1 behandeling zo goed als onbestaand.
  Ik ga acupunctuur blijven gebruiken op regelmatige tijdstippen.
  Bij Heidi ben je aan het juiste adres!

 • #19

  Inge (dinsdag, 03 augustus 2021 10:36)

  Enkele maanden in behandeling voor fibromyalgie en ondanks het voor mij best pittig is, blijf ik komen want ik boek grote vooruitgang. Spieren kunnen weer ontspannen en pijnen vloeien stilaan weg en dát is echt onbetaalbaar. Reeds enkele jaren ook sluimerende verhoogde ontstekingswaarden in mijn bloed waar de artsen geen raad mee weten en nu na de behandelingen en het advies van Heidi, heb ik eindelijk normale waardes! Top vrouw!

 • #18

  Stephanie (zaterdag, 03 juli 2021 16:32)

  Heidi heeft me heel goed geholpen met onze zwangerschapswens. Ze geeft super advies en haar behandelingen zijn heel goed. Het is een lieve en zachte dame die voor je klaarstaat. Ook na de zwangerschap ga ik mij verder laten behandelen.

 • #17

  Inge H (zondag, 20 juni 2021 09:06)

  Op zoek naar ondersteuning bij een zwangerschapswens kwam ik terecht bij Heidi. Ik wou daarbij mijn kansen vergroten en ook de onrust die een fertiliteitstraject als alleenstaande mama met zich meebrengt wat proberen te verzachten. Bij Heidi voelde ik mij direct op mijn gemak. Ze heeft een heel persoonlijke en zachte aanpak terwijl haar sessies best intensief zijn. Uiteindelijk werd ik op mijn 38 na 1 poging zwanger. Bedankt voor de onder Heidi!

 • #16

  Anoniem (donderdag, 17 juni 2021 22:11)

  Ben bij Heidi enkele jaren in behandeling geweest voor een groot deels mijn onregelmatige menstruatiecyclus die steeds beter werd en nu volledig in orde is en weer regelmatig is, had ook altijd hevige bloedingen en dat is ook serieus geminderd door de acupunctuur.
  Ik heb kanker gehad waardoor ik 1 eierstok heb moeten verwijderen, en zo goed als bijna in de menopauze zat terwijl ik maar 22 jaar was. Dokters gaven mij zo goed als bijna geen kans om kinderen te kunnen krijgen omdat Mijn bloed waardes van mijn eierstok reserve enorm laag waren dus de kans was enorm klein, maar door de behandelingen van Heidi ben ik in 1 maand tijd zwanger geraakt wat eigenlijk een wonder was. Ben nu een fiere mama en dit toch wel dankzij Heidi haar behandelingen die mijn regels goed opgang heeft kunnen brengen en mijn bloedwaardes heeft kunnen doen stijgen en ik toch mijn kinderwens heb kunnen vervullen.
  Ben altijd super vriendelijk ontvangen geweest. Voelde me altijd welkom en op mijn gemak!
  Danku wel Heidi xxx

 • #15

  Pascale (woensdag, 09 juni 2021 13:40)

  Ik kom nu ongeveer een jaar bij Heidi met naweeën van een burn out. Dankzij haar ben ik met serieuze sprongen vooruit gegaan, mentaal en fysiek. Echt een aanrader.
  Ze is ook heel aangenaam in de omgang. Een dankbare patiënt.

 • #14

  Marie (dinsdag, 09 maart 2021 18:26)

  Ik ben bij Heidi terecht gekomen met een frozen shoulder. Na enkele intensieve behandelingen was mijn schouder opnieuw in orde! Na de behandelingen was ik elke keer moe, maar gezien het snelle en goede resultaat had ik dat er graag voor over. Daarnaast is Heidi een zeer lieve en aangename vrouw die met veel empathie naar je verhaal luistert en je oprecht wil helpen genezen. Bedankt voor de goede zorgen, Heidi!

 • #13

  Cis (maandag, 08 maart 2021 20:27)

  Ik had erge rugklachten (2 breedstralige discusbulging) en uitstraling naar onderbeen waardoor ik moeilijk kon stappen en amper kon slapen. Na een aantal minuten liggen moest ik terug recht omwille van de erger wordende pijn. Door de klassieke geneeskunde werden spuiten aangeraden om de pijn te verminderen.
  Gelukkig kwam ik bij Heidi terecht na wat zoeken. Na enkele accupunctuurbehandelingen verminderde de pijn en na een week kon ik al terug goed slapen. Geleidelijk aan kon ik ook opnieuw wandelingen doen van 5 km. Door een onvoorzichtigheid (te veel gedaan) kwam de pijn terug maar 2 beurten accupunctuur zorgden ervoor dat ik weer op goede weg was. Nu kan ik de dingen terug doen als vroeger (maar hef wel geen zware dingen) dit dankzij de goede zorgen van Heidi.
  Heidi behandelt net alleen het probleem op zich (in mijn geval rug) maar je hele lichaam wordt bekeken. Op de juiste plaatsen wat naalden en enkele tips in voeding zorgt ze ervoor dat alles weer in balans is. Bedankt Heidi!

 • #12

  Sandra S (dinsdag, 27 oktober 2020 18:49)

  Ik kwam bij Heidi voor een behandeling van mijn pols. Dat heeft ze verholpen maar ook de stress die mijn schouderspieren in zijn greep had.
  En dat gecombineerd met een babbeltje en massage. Bedankt

 • #11

  anje grooten (dinsdag, 22 september 2020 15:59)

  Na vele klassieke omzwervingen bij u terechtgekomen. Ook al zal het nog enkele sessies duren vooraleer mijn klachten wegsmelten, ik krijg nu de verlichting die ik zocht. De wisselwerking van behandeling, luisteren en verklaren helpt me de signalen van min lijf beter te begrijpen en zelfs klachten te voorkomen

 • #10

  Animah Diana (zondag, 13 september 2020 12:13)

  Heidi weet wat ze moet doen , en doet dit zeer goed . Na een zware periode in mijn leven , frozen scholder , nekpijn en zware hoofdpijn komt er terug licht aan het einde van de tunnel !!

  Thanks

 • #9

  Griet Smolderen (zaterdag, 15 augustus 2020 19:49)

  Ruim een jaar gelden ben ik bij Heidi terecht gekomen, Heidi heeft me al heel goed geholpen. Ik voel me al veel beter dan toen ik voor het eerst bij haar kwam.
  Ik voel me prettig en op mijn gemak bij haar, ze luistert goed en aandachtig!
  Ik voel me in alle opzichten in goede handen bij haar!

 • #8

  Geert DR (vrijdag, 14 augustus 2020 21:18)

  Na 2 jaar kinesist heeft Heidi de pijn van mijn frozen schoulder kunnen doen verdwijnen. En sinds dan blijf ik terug gaan om de terugkerende RSI-klachten in rug-schouder-nek op tijd te behandelen.

 • #7

  Iris marivoet (maandag, 10 augustus 2020 20:11)

  Het heeft ons goed geholpen bij haar ik en mijn man dank u

 • #6

  Jelle V (maandag, 10 augustus 2020 07:20)

  Al vele jaren kom ik bij Heidi voor zowel fysieke als soms emotie gerelateerde klachten. Elke keer opnieuw weet ze mijn pijnpunten te vinden en elke keer opnieuw ga ik met een gerust hart terug buiten. Vaak ben ik zeer moe van een sessie maar dan weet ik dat het goed geholpen heeft. Zeer goede kennis van wat ze doet!

 • #5

  Kathleen V (vrijdag, 07 augustus 2020 21:53)

  Wanneer mijn emoties de bovenhand nemen over mijn lichaam zorgt een acupunctuursessie bij Heidi ervoor dat alles terug in balans raakt. Telkens weer met het gewenste resultaat, zodat ik terug kan functioneren in het leven zonder enige spanning in mijn lichaam. Ze heeft duidelijk kennis van zaken en herkent altijd de pijnpunten. Topacupuncturiste! Aan iedereen aan te raden!

 • #4

  A. (maandag, 28 augustus 2017 08:33)

  Al tijdens de behandeling merk ik meteen verschil. Er komen onderdrukte emoties los en na de behandeling kan ik terug vrij ademen! Telkens als ik hoofdpijn of pijn aan mijn lever heb kan ik bij jou terecht, Heidi, en daarna voel ik me weer een nieuw mens. Je behandelingen hebben mijn lichaam op zich ook een stuk sterker gemaakt waarvoor zeer veel dank!

 • #3

  Cindy Kerstens (donderdag, 18 juni 2015 22:21)

  Ik ben bij Heidi terecht gekomen na een reeks rugklachten.Onderaan in mijn rug zit ik met 3 hernia's die na veel te veel inspuitingen redelijk onder controle zijn .Daarbovenop kreeg ik nog een acute scoliose .Ik werd door de dokter doorverwezen naar de chiropractor die mijn rug terug recht zette .maar ik had het gevoel dat het niet voldoende was en ik ben verder gaan zoeken :acupunctuur. Na een aantal vragen te beantwoorden en tong observeren, pols voelen , gaat ze op het lichaam voelen waar de blokkades zitten .Als de naalden geprikt zijn gebruikt ze de lamp met moxa die deugd doet trouwens ,elektro en laser waar het nodig is .Nadien gaat ze door middel van massage de blokkades losmaken . De rest vd dag heb ik daar echt nog uitwerking van dus best niet teveel plannen die dag .Voor mij is de acupunctuur echt een meerwaarde omdat de spieren terug gaan ontspannen en dat is belangrijk ,Heidi pakt het totaal pakketje lichaam en geest onder handen.Voor mij geeft het verlichting van pijn in mijn rug en ik ben relaxt .Ik laat mij behandelen om de 4a5 weken en kijk uit naar mijn IK momentje .Dankuwel Heidi
  groetjes Cindy

 • #2

  RUDY (maandag, 01 juni 2015 19:24)

  Na een ernstige burout ben ik via mijn zus bij Heidi terecht gekomen.
  Nog nooit had ik acupunctuur laten toe passen maar na de eerste behandeling zag ik al beterschap, zoals een heldere geest en minder vermoeide spieren.
  Heb ook goede raad gekregen over hoe met mijn energie om te springen.
  Zeker aan te raden!!!

  GRT RUDY

 • #1

  kathleen (donderdag, 12 februari 2015 21:30)

  Mooie site Heidi, veel succes!