Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  kathleen (donderdag, 12 februari 2015 21:30)

  Mooie site Heidi, veel succes!

 • #2

  RUDY (maandag, 01 juni 2015 19:24)

  Na een ernstige burout ben ik via mijn zus bij Heidi terecht gekomen.
  Nog nooit had ik acupunctuur laten toe passen maar na de eerste behandeling zag ik al beterschap, zoals een heldere geest en minder vermoeide spieren.
  Heb ook goede raad gekregen over hoe met mijn energie om te springen.
  Zeker aan te raden!!!

  GRT RUDY

 • #3

  Cindy Kerstens (donderdag, 18 juni 2015 22:21)

  Ik ben bij Heidi terecht gekomen na een reeks rugklachten.Onderaan in mijn rug zit ik met 3 hernia's die na veel te veel inspuitingen redelijk onder controle zijn .Daarbovenop kreeg ik nog een acute scoliose .Ik werd door de dokter doorverwezen naar de chiropractor die mijn rug terug recht zette .maar ik had het gevoel dat het niet voldoende was en ik ben verder gaan zoeken :acupunctuur. Na een aantal vragen te beantwoorden en tong observeren, pols voelen , gaat ze op het lichaam voelen waar de blokkades zitten .Als de naalden geprikt zijn gebruikt ze de lamp met moxa die deugd doet trouwens ,elektro en laser waar het nodig is .Nadien gaat ze door middel van massage de blokkades losmaken . De rest vd dag heb ik daar echt nog uitwerking van dus best niet teveel plannen die dag .Voor mij is de acupunctuur echt een meerwaarde omdat de spieren terug gaan ontspannen en dat is belangrijk ,Heidi pakt het totaal pakketje lichaam en geest onder handen.Voor mij geeft het verlichting van pijn in mijn rug en ik ben relaxt .Ik laat mij behandelen om de 4a5 weken en kijk uit naar mijn IK momentje .Dankuwel Heidi
  groetjes Cindy

 • #4

  A. (maandag, 28 augustus 2017 08:33)

  Al tijdens de behandeling merk ik meteen verschil. Er komen onderdrukte emoties los en na de behandeling kan ik terug vrij ademen! Telkens als ik hoofdpijn of pijn aan mijn lever heb kan ik bij jou terecht, Heidi, en daarna voel ik me weer een nieuw mens. Je behandelingen hebben mijn lichaam op zich ook een stuk sterker gemaakt waarvoor zeer veel dank!