Commentaren: 20
 • #20

  Inge (dinsdag, 03 augustus 2021 10:36)

  Enkele maanden in behandeling voor fibromyalgie en ondanks het voor mij best pittig is, blijf ik komen want ik boek grote vooruitgang. Spieren kunnen weer ontspannen en pijnen vloeien stilaan weg en dát is echt onbetaalbaar. Reeds enkele jaren ook sluimerende verhoogde ontstekingswaarden in mijn bloed waar de artsen geen raad mee weten en nu na de behandelingen en het advies van Heidi, heb ik eindelijk normale waardes! Top vrouw!

 • #19

  Stephanie (zaterdag, 03 juli 2021 16:32)

  Heidi heeft me heel goed geholpen met onze zwangerschapswens. Ze geeft super advies en haar behandelingen zijn heel goed. Het is een lieve en zachte dame die voor je klaarstaat. Ook na de zwangerschap ga ik mij verder laten behandelen.

 • #18

  Inge H (zondag, 20 juni 2021 09:06)

  Op zoek naar ondersteuning bij een zwangerschapswens kwam ik terecht bij Heidi. Ik wou daarbij mijn kansen vergroten en ook de onrust die een fertiliteitstraject als alleenstaande mama met zich meebrengt wat proberen te verzachten. Bij Heidi voelde ik mij direct op mijn gemak. Ze heeft een heel persoonlijke en zachte aanpak terwijl haar sessies best intensief zijn. Uiteindelijk werd ik op mijn 38 na 1 poging zwanger. Bedankt voor de onder Heidi!

 • #17

  Anoniem (donderdag, 17 juni 2021 22:11)

  Ben bij Heidi enkele jaren in behandeling geweest voor een groot deels mijn onregelmatige menstruatiecyclus die steeds beter werd en nu volledig in orde is en weer regelmatig is, had ook altijd hevige bloedingen en dat is ook serieus geminderd door de acupunctuur.
  Ik heb kanker gehad waardoor ik 1 eierstok heb moeten verwijderen, en zo goed als bijna in de menopauze zat terwijl ik maar 22 jaar was. Dokters gaven mij zo goed als bijna geen kans om kinderen te kunnen krijgen omdat Mijn bloed waardes van mijn eierstok reserve enorm laag waren dus de kans was enorm klein, maar door de behandelingen van Heidi ben ik in 1 maand tijd zwanger geraakt wat eigenlijk een wonder was. Ben nu een fiere mama en dit toch wel dankzij Heidi haar behandelingen die mijn regels goed opgang heeft kunnen brengen en mijn bloedwaardes heeft kunnen doen stijgen en ik toch mijn kinderwens heb kunnen vervullen.
  Ben altijd super vriendelijk ontvangen geweest. Voelde me altijd welkom en op mijn gemak!
  Danku wel Heidi xxx

 • #16

  Pascale (woensdag, 09 juni 2021 13:40)

  Ik kom nu ongeveer een jaar bij Heidi met naweeën van een burn out. Dankzij haar ben ik met serieuze sprongen vooruit gegaan, mentaal en fysiek. Echt een aanrader.
  Ze is ook heel aangenaam in de omgang. Een dankbare patiënt.

 • #15

  Marjan Baeten (dinsdag, 04 mei 2021 13:59)

  kan ik bij u een afspraak maken aub?
  Vriendelijke groeten,
  Marjan

  marjanbaeten@hotmail.com
  0487617554

 • #14

  Marie (dinsdag, 09 maart 2021 18:26)

  Ik ben bij Heidi terecht gekomen met een frozen shoulder. Na enkele intensieve behandelingen was mijn schouder opnieuw in orde! Na de behandelingen was ik elke keer moe, maar gezien het snelle en goede resultaat had ik dat er graag voor over. Daarnaast is Heidi een zeer lieve en aangename vrouw die met veel empathie naar je verhaal luistert en je oprecht wil helpen genezen. Bedankt voor de goede zorgen, Heidi!

 • #13

  Cis (maandag, 08 maart 2021 20:27)

  Ik had erge rugklachten (2 breedstralige discusbulging) en uitstraling naar onderbeen waardoor ik moeilijk kon stappen en amper kon slapen. Na een aantal minuten liggen moest ik terug recht omwille van de erger wordende pijn. Door de klassieke geneeskunde werden spuiten aangeraden om de pijn te verminderen.
  Gelukkig kwam ik bij Heidi terecht na wat zoeken. Na enkele accupunctuurbehandelingen verminderde de pijn en na een week kon ik al terug goed slapen. Geleidelijk aan kon ik ook opnieuw wandelingen doen van 5 km. Door een onvoorzichtigheid (te veel gedaan) kwam de pijn terug maar 2 beurten accupunctuur zorgden ervoor dat ik weer op goede weg was. Nu kan ik de dingen terug doen als vroeger (maar hef wel geen zware dingen) dit dankzij de goede zorgen van Heidi.
  Heidi behandelt net alleen het probleem op zich (in mijn geval rug) maar je hele lichaam wordt bekeken. Op de juiste plaatsen wat naalden en enkele tips in voeding zorgt ze ervoor dat alles weer in balans is. Bedankt Heidi!

 • #12

  Sandra S (dinsdag, 27 oktober 2020 18:49)

  Ik kwam bij Heidi voor een behandeling van mijn pols. Dat heeft ze verholpen maar ook de stress die mijn schouderspieren in zijn greep had.
  En dat gecombineerd met een babbeltje en massage. Bedankt

 • #11

  anje grooten (dinsdag, 22 september 2020 15:59)

  Na vele klassieke omzwervingen bij u terechtgekomen. Ook al zal het nog enkele sessies duren vooraleer mijn klachten wegsmelten, ik krijg nu de verlichting die ik zocht. De wisselwerking van behandeling, luisteren en verklaren helpt me de signalen van min lijf beter te begrijpen en zelfs klachten te voorkomen

 • #10

  Animah Diana (zondag, 13 september 2020 12:13)

  Heidi weet wat ze moet doen , en doet dit zeer goed . Na een zware periode in mijn leven , frozen scholder , nekpijn en zware hoofdpijn komt er terug licht aan het einde van de tunnel !!

  Thanks

 • #9

  Griet Smolderen (zaterdag, 15 augustus 2020 19:49)

  Ruim een jaar gelden ben ik bij Heidi terecht gekomen, Heidi heeft me al heel goed geholpen. Ik voel me al veel beter dan toen ik voor het eerst bij haar kwam.
  Ik voel me prettig en op mijn gemak bij haar, ze luistert goed en aandachtig!
  Ik voel me in alle opzichten in goede handen bij haar!

 • #8

  Geert DR (vrijdag, 14 augustus 2020 21:18)

  Na 2 jaar kinesist heeft Heidi de pijn van mijn frozen schoulder kunnen doen verdwijnen. En sinds dan blijf ik terug gaan om de terugkerende RSI-klachten in rug-schouder-nek op tijd te behandelen.

 • #7

  Iris marivoet (maandag, 10 augustus 2020 20:11)

  Het heeft ons goed geholpen bij haar ik en mijn man dank u

 • #6

  Jelle V (maandag, 10 augustus 2020 07:20)

  Al vele jaren kom ik bij Heidi voor zowel fysieke als soms emotie gerelateerde klachten. Elke keer opnieuw weet ze mijn pijnpunten te vinden en elke keer opnieuw ga ik met een gerust hart terug buiten. Vaak ben ik zeer moe van een sessie maar dan weet ik dat het goed geholpen heeft. Zeer goede kennis van wat ze doet!

 • #5

  Kathleen V (vrijdag, 07 augustus 2020 21:53)

  Wanneer mijn emoties de bovenhand nemen over mijn lichaam zorgt een acupunctuursessie bij Heidi ervoor dat alles terug in balans raakt. Telkens weer met het gewenste resultaat, zodat ik terug kan functioneren in het leven zonder enige spanning in mijn lichaam. Ze heeft duidelijk kennis van zaken en herkent altijd de pijnpunten. Topacupuncturiste! Aan iedereen aan te raden!

 • #4

  A. (maandag, 28 augustus 2017 08:33)

  Al tijdens de behandeling merk ik meteen verschil. Er komen onderdrukte emoties los en na de behandeling kan ik terug vrij ademen! Telkens als ik hoofdpijn of pijn aan mijn lever heb kan ik bij jou terecht, Heidi, en daarna voel ik me weer een nieuw mens. Je behandelingen hebben mijn lichaam op zich ook een stuk sterker gemaakt waarvoor zeer veel dank!

 • #3

  Cindy Kerstens (donderdag, 18 juni 2015 22:21)

  Ik ben bij Heidi terecht gekomen na een reeks rugklachten.Onderaan in mijn rug zit ik met 3 hernia's die na veel te veel inspuitingen redelijk onder controle zijn .Daarbovenop kreeg ik nog een acute scoliose .Ik werd door de dokter doorverwezen naar de chiropractor die mijn rug terug recht zette .maar ik had het gevoel dat het niet voldoende was en ik ben verder gaan zoeken :acupunctuur. Na een aantal vragen te beantwoorden en tong observeren, pols voelen , gaat ze op het lichaam voelen waar de blokkades zitten .Als de naalden geprikt zijn gebruikt ze de lamp met moxa die deugd doet trouwens ,elektro en laser waar het nodig is .Nadien gaat ze door middel van massage de blokkades losmaken . De rest vd dag heb ik daar echt nog uitwerking van dus best niet teveel plannen die dag .Voor mij is de acupunctuur echt een meerwaarde omdat de spieren terug gaan ontspannen en dat is belangrijk ,Heidi pakt het totaal pakketje lichaam en geest onder handen.Voor mij geeft het verlichting van pijn in mijn rug en ik ben relaxt .Ik laat mij behandelen om de 4a5 weken en kijk uit naar mijn IK momentje .Dankuwel Heidi
  groetjes Cindy

 • #2

  RUDY (maandag, 01 juni 2015 19:24)

  Na een ernstige burout ben ik via mijn zus bij Heidi terecht gekomen.
  Nog nooit had ik acupunctuur laten toe passen maar na de eerste behandeling zag ik al beterschap, zoals een heldere geest en minder vermoeide spieren.
  Heb ook goede raad gekregen over hoe met mijn energie om te springen.
  Zeker aan te raden!!!

  GRT RUDY

 • #1

  kathleen (donderdag, 12 februari 2015 21:30)

  Mooie site Heidi, veel succes!