Commentaren: 11
 • #11

  anje grooten (dinsdag, 22 september 2020 15:59)

  Na vele klassieke omzwervingen bij u terechtgekomen. Ook al zal het nog enkele sessies duren vooraleer mijn klachten wegsmelten, ik krijg nu de verlichting die ik zocht. De wisselwerking van behandeling, luisteren en verklaren helpt me de signalen van min lijf beter te begrijpen en zelfs klachten te voorkomen

 • #10

  Animah Diana (zondag, 13 september 2020 12:13)

  Heidi weet wat ze moet doen , en doet dit zeer goed . Na een zware periode in mijn leven , frozen scholder , nekpijn en zware hoofdpijn komt er terug licht aan het einde van de tunnel !!

  Thanks

 • #9

  Griet Smolderen (zaterdag, 15 augustus 2020 19:49)

  Ruim een jaar gelden ben ik bij Heidi terecht gekomen, Heidi heeft me al heel goed geholpen. Ik voel me al veel beter dan toen ik voor het eerst bij haar kwam.
  Ik voel me prettig en op mijn gemak bij haar, ze luistert goed en aandachtig!
  Ik voel me in alle opzichten in goede handen bij haar!

 • #8

  Geert DR (vrijdag, 14 augustus 2020 21:18)

  Na 2 jaar kinesist heeft Heidi de pijn van mijn frozen schoulder kunnen doen verdwijnen. En sinds dan blijf ik terug gaan om de terugkerende RSI-klachten in rug-schouder-nek op tijd te behandelen.

 • #7

  Iris marivoet (maandag, 10 augustus 2020 20:11)

  Het heeft ons goed geholpen bij haar ik en mijn man dank u

 • #6

  Jelle V (maandag, 10 augustus 2020 07:20)

  Al vele jaren kom ik bij Heidi voor zowel fysieke als soms emotie gerelateerde klachten. Elke keer opnieuw weet ze mijn pijnpunten te vinden en elke keer opnieuw ga ik met een gerust hart terug buiten. Vaak ben ik zeer moe van een sessie maar dan weet ik dat het goed geholpen heeft. Zeer goede kennis van wat ze doet!

 • #5

  Kathleen V (vrijdag, 07 augustus 2020 21:53)

  Wanneer mijn emoties de bovenhand nemen over mijn lichaam zorgt een acupunctuursessie bij Heidi ervoor dat alles terug in balans raakt. Telkens weer met het gewenste resultaat, zodat ik terug kan functioneren in het leven zonder enige spanning in mijn lichaam. Ze heeft duidelijk kennis van zaken en herkent altijd de pijnpunten. Topacupuncturiste! Aan iedereen aan te raden!

 • #4

  A. (maandag, 28 augustus 2017 08:33)

  Al tijdens de behandeling merk ik meteen verschil. Er komen onderdrukte emoties los en na de behandeling kan ik terug vrij ademen! Telkens als ik hoofdpijn of pijn aan mijn lever heb kan ik bij jou terecht, Heidi, en daarna voel ik me weer een nieuw mens. Je behandelingen hebben mijn lichaam op zich ook een stuk sterker gemaakt waarvoor zeer veel dank!

 • #3

  Cindy Kerstens (donderdag, 18 juni 2015 22:21)

  Ik ben bij Heidi terecht gekomen na een reeks rugklachten.Onderaan in mijn rug zit ik met 3 hernia's die na veel te veel inspuitingen redelijk onder controle zijn .Daarbovenop kreeg ik nog een acute scoliose .Ik werd door de dokter doorverwezen naar de chiropractor die mijn rug terug recht zette .maar ik had het gevoel dat het niet voldoende was en ik ben verder gaan zoeken :acupunctuur. Na een aantal vragen te beantwoorden en tong observeren, pols voelen , gaat ze op het lichaam voelen waar de blokkades zitten .Als de naalden geprikt zijn gebruikt ze de lamp met moxa die deugd doet trouwens ,elektro en laser waar het nodig is .Nadien gaat ze door middel van massage de blokkades losmaken . De rest vd dag heb ik daar echt nog uitwerking van dus best niet teveel plannen die dag .Voor mij is de acupunctuur echt een meerwaarde omdat de spieren terug gaan ontspannen en dat is belangrijk ,Heidi pakt het totaal pakketje lichaam en geest onder handen.Voor mij geeft het verlichting van pijn in mijn rug en ik ben relaxt .Ik laat mij behandelen om de 4a5 weken en kijk uit naar mijn IK momentje .Dankuwel Heidi
  groetjes Cindy

 • #2

  RUDY (maandag, 01 juni 2015 19:24)

  Na een ernstige burout ben ik via mijn zus bij Heidi terecht gekomen.
  Nog nooit had ik acupunctuur laten toe passen maar na de eerste behandeling zag ik al beterschap, zoals een heldere geest en minder vermoeide spieren.
  Heb ook goede raad gekregen over hoe met mijn energie om te springen.
  Zeker aan te raden!!!

  GRT RUDY

 • #1

  kathleen (donderdag, 12 februari 2015 21:30)

  Mooie site Heidi, veel succes!